Comments

(Top)sportfysio

Voor elke sporter een topsport behandeling, snelle revalidatie en betere prestatie!

Als (top)sporter wilt u natuurlijk snel revalideren en uw sportprestatie verbeteren. Ons deskundigenteam heeft ervaring in bijna elke vorm van (top)sport! Voor elke sporter maken wij een revalidatie en performance programma op maat! Ons topsport team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportorthopeed, sportartsen en bewegingswetenschappers. Ons team heeft ruime ervaring in het begeleiden, behandelen en revalideren van diverse (top)sporters. Maak snel een afspraak of neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor (top)sportfysio. Coördinatie FP Topsport & Performance: Ingrid van Iperen & Lara vd Poppe: topsport@fysiophysics.nl.

Topsportfysio? Kies voor het snelste resultaat!

Elke sporter, dus zeker een topsporter, is bij een blessure gebaat bij een snelle revalidatie en herstel. Clubs hebben vaak contacten met therapeuten of instellingen op basis van een in het verleden afgesloten of afgesproken samenwerkingscontract. Maar biedt dat garantie voor de beste zorg voor hun sporters?

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met begeleiding van amateur en prof sporters uit onder andere betaald voetbal, atletiek, wielrennen, pole fitness, basketbal, tennis, golf, loopsport, honkbal, turnen en American Football. Met onze nieuwe behandel- en trainingsmethode boeken wij een bewezen sneller resultaat dan elke andere vorm van therapie! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

Begeleiding van sport events?

We leveren ook therapeuten voor het begeleiden van sportevents. Door ons uitgebreide team van therapeuten kunnen wij gediplomeerde fysiotherapeuten plaatsen met zoveel mogelijk specifieke kennis van de betreffende sport en indien noodzakelijk ook sportartsen. Wij hebben alle materialen om een complete sportverzorging- en behandelruimte in te richten. Voor meer info kunt u terecht bij onze coordinatie topsport & events: Lara vd Poppe & Helen van Bakel via info@fysiophysics.nl

FP SportPerformance Programma: sporters ‘uitlijnen’ voor een verbeteren sportprestatie!

Het ‘Fysio Physics SportPerformance Programma’ is een compleet nieuwe aanpak die elementen uit training van diverse sporten combineerd met nieuwe therapeutische technieken. Wij hebben reeds bewezen dat het direct leidt tot een betere sportprestatie. Wat is er nieuw? Bij training heb je trainers die gespecialiseerd zijn in training van diverse fysieke elementen zoals kracht, spierlenigheid en sportspecifieke elementen en technieken zoals een sprongtechniek. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten die inspringen bij fysieke klachten. Maar stel dat we deze inzichten combineren en ook nog eens de specifieke kennis en behandel-en trainingsmethoden van Fysio Physics daaraan toevoegen?

Een voorbeeld van onze werkwijze. Stel dat een sporter hoger moet kunnen springen, welke middelen worden dan ingezet? Vaak word door middel van krachttraining, plyometrie en core stability getracht de spronghoogte te verbeteren. De aanpak is hierbij gericht op de spieren. Maar inmiddels weten we dat de functie van de spieren sterk afhankelijk is van het omliggende bindweefsel en de gewrichten waar zij overheen lopen.

Afsprakenbureau fysiotherapie

Bel voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie naar telefoon nummer: 088-3232500

Kosten

Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Wij declareren bijna altijd rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Beoordeling van onze patiënten