test

Revalidatie met een beter en sneller resultaat!

Operatie? Voorkomen is vaak beter...

Artrose (gewrichtsslijtage), meniscusklachten, pijn bij bewegen… Bij gewrichtsklachten is het voor u als patiënt (‘leek’) vaak moeilijk om te weten wat voor u de beste optie is: opereren of juist niet. Zeker wanneer u al heel lang klachten heeft of veel pijn heeft en misschien zelfs ten einde raad bent. Maar zelfs wanneer u een advies krijgt voor een operatie, ook van een medisch specialist. Dan nog blijft u degene die de uiteindelijke beslissing moet nemen. Het gaat per slot van rekening om uw lijf.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat gewrichtoperaties in veel gevallen op langer termijn een slechter resultaat geven dan niet opereren. Bij Fysio Physics hebben we al veel operaties kunnen voorkomen. Zelfs bij mensen die hun operatie reeds gepland hadden op advies van een orthopeed of neuroloog. Na onderzoek en één behandeling weten wij in de meeste gevallen direct of onze methode bij u effect heeft en of een operatie voorkomen kan worden.  Mensen met zeer ernstige klachten nodigen wij bij voorkeur uit in ons expertise centrum in IJsselstein. Daarna zal behandeling plaats vinden bij een van onze locaties dicht bij u in de buurt. Maak vandaag nog een afspraak voor een onderzoek en behandeling.

Image module

Geopereerd? Ook dan vindt u bij ons de beste zorg!

Schouderoperatie, meniscusoperatie, rugoperatie, nieuwe heup of nieuwe knie?

Op de meeste fysiopraktijken krijgt u na een operatie alleen wat oefeningen. Maar u zult merken dat alleen het doen van oefeningen na een operatie vaak averechts werken en juist uw herstel belemmeren! Als patiënt bent u vrij om uw therapeut te kiezen na een operatie, ook al verwijst uw specialist u naar een specifieke praktijk. U heeft dus te allen tijde de vrijheid om te kiezen voor een Fysio Physics Fysiotherapie praktijk.

Bij Fysio Physics werken we met de nieuwste revalidatiemethode en technieken die echt anders zijn. Let wel: deze methode treft u (helaas) niet in ziekenhuizen of klinieken, omdat dit onze eigen methode is, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in revalidatie! Revalidatie na operatie is een vak apart.

De Fysio Physics Revalidatie Methode staat garant voor een beter resultaat. Wij werken eerst aan een optimaal herstel, ook van het littekenweefsel. Naast speciale littekenbehandeltechnieken hebben we nieuwe apparatuur die zowel het herstel bevorderen als zorgen voor een ‘mooier’ litteken (zie ook pagina scarmanagement). Daarna werken we aan een pijnvrije beweging door het ‘insturen’ van gewrichten m.b.v. speciale manuele- en tapetechnieken. Daarna is het lichaam klaar voor training. Al onze therapeuten hebben een specialisatie opleiding gehad in onze revalidatiemethode en Medische Fitness. Bekijk de video’s van onze patiënten en overtuig u zelf.

Afsprakenbureau

Bel voor het maken van een afspraak naar telefoon nummer: 088-3232500

Bij u in de buurt

Met meer dan 50 praktijken door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt.

Bekijk praktijken

Kosten

Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Wij declareren bijna altijd rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Beoordeling van onze patiënten