fbpx

Cursuskalender

2021

04feb11:0016:304xT® Perfect Pilates bij BorstkankerPerfect Pilates:Perfect Pilates bij borstkanker

Over ons

Fysio Physics Opleidingen is al meer dan 25 jaar specialist in opleidingen binnen de fysiotherapie, personal training, sport en gezondheidszorg.

Zo hebben wij een uitgebreid aanbod aan vernieuwde opleidingen, die praktijkgericht en gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof. Tevens hebben diverse opleidingen een KNGF accreditatie en accreditatie Keurmerk Fysiotherapie. Ook zijn er opleidingen door Chronisch ZorgNet beoordeeld met relevant.

Studieadvies op maat!

Onze studieadviseurs staan van maandag tot vrijdag klaar om persoonlijk studieadvies te geven. Dagelijks zijn wij van 09.00 tot 16.00 uur te bereiken op telefoonnummer 088 - 32 32 526.

Corona Protocol

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid zullen er tot en met 9 februari 2021 geen praktijklessen op onze cursuslocatie plaatsvinden. Start alvast met online studeren via ons online opleidingsplatform. Zo ga je straks goed voorbereid naar d de praktijklessen. Je bepaalt zelf wanneer je op een later moment de praktijklessen volgt.

Uitgelichte opleidingen

4xT® Methode bij Orthopedische Revalidatie

Accreditatie: 72 punten Algemeen Fysiotherapeut (KRF NL), Vrij deel
Startdatum: 22 januari 2021
Cursusgeld: Betaling ineens: €2449,-

De 4xT® Methode is de nieuwe fysiotherapie! Een nieuwe therapeutische aanpak met nieuwe 4D manuele technieken, myofasciale-, neurofasciale en viscerofasciale manipulaties met direct resultaat. Na elke cursusdag kun je direct aan de slag met de nieuwe technieken. Complete aanpak met uitgewerkte protocollen voor rug, nek, schouder, elleboog, bekken, heup, knie en enkel. Zowel testen, manuele technieken, tapen als training komen aan bod. Dit is de nieuwe fysiotherapie: effectief & evidence based. Steeds meer patiënten kiezen voor een behandeling met de 4xT® Methode. >>Lees meer

Revalidatie na COVID-19

Accreditatie registers: Algemeen Fysiotherapeut (KRF NL), Vrij deel KRF NL met 4 punten
Cursusgeld: €196,-


De online cursus Revalidatie na COVID-19 behandelt de praktische vertaalslag voor Therapie & Training na COVID-19. Training na COVID-19 is duidelijk anders dan bij COPD. Training is belangrijk, maar kan bij onjuiste dosering negatief werken op het herstelproces. Hoe vertaal je de KNGF-richtlijnen naar een behandelplan en verantwoorde training in de praktijk? Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

JOIN THE HEALTH PROFESSIONALS!

Nieuwsbrief ontvangen? Registreer je gratis op ons online platform FP Academy. Ontvang korting op diverse producten en cursussen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

KTNO keurmerk module
fitned.nl_
easytape
crkbo
claudicationet
orthodirect
msys
libosan
KNGF
Keurmerk Fysiotherapie

Ervaringen cursisten

Ons teamWij bieden een uitgebreid aanbod aan geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen, welke gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof.

Al onze opleidingen worden gegeven door een team van deskundige docenten, welke allen niet alleen een ruime praktijkervaring hebben, maar ook constant worden bijgeschoold n.a.v. de nieuwste inzichten en methodes.

 

 

Vragen? Ons team staat klaar!

X