Cursuskalender

2020

Geen opleidingen

Over ons

Fysio Physics Opleidingen is al 25 jaar  specialist in opleidingen binnen de fysiotherapie, personal training, sport en gezondheidszorg.

Zo hebben wij een uitgebreid aanbod aan vernieuwde opleidingen, die praktijkgericht en gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof. Tevens hebben diverse opleidingen een KNGF accreditatie en accreditatie Keurmerk Fysiotherapie, maar ook een erkenning ClaudicatioNet.

Studieadvies op maat!

Onze studieadviseurs staan van maandag tot vrijdag klaar om persoonlijk studieadvies te geven. Dagelijks zijn wij van 09.00 tot 16.00 uur te bereiken op telefoonnummer 088 - 32 32 526.

Uitgelicht

4xT Methode® bij Orthopedische Revalidatie
Tot 1 maart a.s. kun je instromen in deze opleiding!

Startdatum:  24 januari 2020
Accreditatie: 72 punten KNGF en 72 punten Keurmerk Fysiotherapie

 

De 4xT Methode® is de nieuwe fysiotherapie! Een nieuwe therapeutische aanpak met nieuwe 4D manuele technieken, myofasciale-, neurofasciale en viscerofasciale manipulaties met direct resultaat. Na elke cursusdag kun je direct aan de slag met de nieuwe technieken. Complete aanpak met uitgewerkte protocollen voor rug, nek, schouder, elleboog, bekken, heup, knie en enkel. Zowel testen, manuele technieken, tapen als training komen aan bod. Dit is fysiotherapie 2020: effectief & evidence based. Steeds meer patiënten kiezen voor een behandeling met de 4xT Methode®. Lees meer

 

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en meest actuele opleidingen op het gebied van fysiotherapie, personal training, perfect pilates en voeding & health? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

 

fitvak
fitned.nl_
easytape
crkbo
claudicationet
orthodirect
msys
libosan
KNGF
Keurmerk Fysiotherapie

Ervaringen cursisten

Ons teamWij bieden een uitgebreid aanbod aan geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen, welke gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof.

Al onze opleidingen worden gegeven door een team van deskundige docenten, welke allen niet alleen een ruime praktijkervaring hebben, maar ook constant worden bijgeschoold n.a.v. de nieuwste inzichten en methodes.

 

 

Vragen? Ons team staat klaar!

X