Cursuskalender

2020

09jul11:0016:30Perfect Pilates bij borstkankerPerfect Pilates:Perfect Pilates bij borstkanker

21jul09:0017:00Therapeutisch TapenAccreditatie KRF NL met 14 puntenFysiotherapie:Therapeutisch Tapen

23jul11:0016:30Perfect Pilates Trainer 1Perfect Pilates:Perfect Pilates Trainer 1

Nieuw online opleidingsplatform FP Academy

Fysio Physics Academy is hét online internationale opleidingsplatform voor health professionals (medici, paramedici, personal trainers en voedingsdeskundigen). Je vindt hier geaccrediteerde Evidence Based cursussen, e-cursussen, webinars. Ons docententeam bestaat uit o.a. medisch specialisten, wetenschappers en fysiotherapeuten. Join the health professionals.

Introductie aanbieding: e-cursus Revalidatie na COVID-19

Registreer je nu GRATIS op ons online platform en ontvang 50% korting op de nieuwe cursus Revalidatie bij COVID-19. Je betaalt voor deze uitgebreide online cursus slechts €98,- i.p.v. €196,-! (Aanbieding geldig t/m 30 mei 2020).

 

Over ons

Fysio Physics Opleidingen is al 25 jaar  specialist in opleidingen binnen de fysiotherapie, personal training, sport en gezondheidszorg.

Zo hebben wij een uitgebreid aanbod aan vernieuwde opleidingen, die praktijkgericht en gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof. Tevens hebben diverse opleidingen een KNGF accreditatie en accreditatie Keurmerk Fysiotherapie, maar ook een erkenning Chronisch ZorgNet.

Studieadvies op maat!

Onze studieadviseurs staan van maandag tot vrijdag klaar om persoonlijk studieadvies te geven. Dagelijks zijn wij van 09.00 tot 16.00 uur te bereiken op telefoonnummer 088 - 32 32 526.

Coronavirus

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan raden ze aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden.
Onze opleidingen en cursussen zullen tot tenminste 1 juli 2020 geen doorgang vinden. We zullen onze cursisten uiterlijk in de 1e week van juni berichten omtrent het verplaatsen van de cursusdagen. Aangezien onze opleidingen praktijkgericht zijn, kunnen wij deze niet ondervangen met online educatie. Daarom zullen wij de opleidingen en cursussen op een later moment dit jaar aanbieden.

Zodra wij nieuwe informatie hebben zullen wij dit met je delen op deze pagina.

Uitgelichte opleidingen

4xT Methode® bij Orthopedische Revalidatie

Accreditatie: KNGF 72 punten, Keurmerk Fysiotherapie 72 punten
Startdatum: 11 september 2020 (>> lesrooster). 16 cursusdagen verdeelt over 2 weekenden per maand op de vrijdag en zaterdag
Cursusgeld: Nu €200,- KORTING op het cursusgeld! (deze korting geldt alleen voor startdatum 11 september 2020)
Betaling ineens: €2295,- i.p.v. €2495,-. Maandbetaling €459,- i.p.v. €499,-.

 

De 4xT Methode® is de nieuwe fysiotherapie! Een nieuwe therapeutische aanpak met nieuwe 4D manuele technieken, myofasciale-, neurofasciale en viscerofasciale manipulaties met direct resultaat. Na elke cursusdag kun je direct aan de slag met de nieuwe technieken. Complete aanpak met uitgewerkte protocollen voor rug, nek, schouder, elleboog, bekken, heup, knie en enkel. Zowel testen, manuele technieken, tapen als training komen aan bod. Dit is fysiotherapie 2020: effectief & evidence based. Steeds meer patiënten kiezen voor een behandeling met de 4xT Methode®. >>Lees meer

Longrevalidatie bij Astma & COPD

 

Accreditatie: KNGF 19 punten, Keurmerk Fysiotherapie 17 punten, erkenning Chronisch ZorgNet
Cursusdata:
15 en 22 september 2020
Cursusgeld: €425,-

Leer de theoretische achtergronden volgens de KNGF-richtlijn COPD en het praktisch handelen zoals testen, trainen en coachen volgens evidence based practice (EBP). De pathofysiologie van astma & COPD en inspanningsfysiologische aspecten die van belang zijn voor de therapeutische praktijk komen ook uitgebreid aan bod. Ook besteden we aandacht aan leefstijl en coaching. >>Lees meer

 

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en meest actuele opleidingen op het gebied van fysiotherapie, personal training, perfect pilates en voeding & health? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

 

KTNO keurmerk module
fitned.nl_
easytape
crkbo
claudicationet
orthodirect
msys
libosan
KNGF
Keurmerk Fysiotherapie

Ervaringen cursisten

Ons teamWij bieden een uitgebreid aanbod aan geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen, welke gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof.

Al onze opleidingen worden gegeven door een team van deskundige docenten, welke allen niet alleen een ruime praktijkervaring hebben, maar ook constant worden bijgeschoold n.a.v. de nieuwste inzichten en methodes.

 

 

Vragen? Ons team staat klaar!

X