fbpx

Cursuskalender

2021

25jun10:0017:00Therapeutisch TapenAlgemeen Fysiotherapeut (KRF NL) / Vrij deel van het KRF NL 14 pnt, NGS 20 pnt, KTNO accreditatie: erkenning NVST, VBAG, VIV.Fysiotherapie:Therapeutisch Tapen

29jun10:0016:30Scoliose, therapie & managementAccreditatie Keurmerk Fysiotherapie 5 puntenFysiotherapie:Scoliose therapie & management

FP Summer School 2021

 

Ook dit jaar organiseren wij in de maanden juli en augustus weer de FP Summerschool. Doordat de cursusdata achter elkaar plaatsen vinden, neem je versneld deel aan de opleidingen.

Dit jaar organiseren wij de volgende summer courses: Perfect Pilates Pro Level 1, Medisch Fitness bij rugklachten, Longrevalidatie bij Astma & COPD (geaccrediteerd) en Medisch Fitness bij schouderklachten.

Heb je een behoorlijke reistijd naar onze cursuslocatie? Op korte afstand van onze cursuslocaties bevinden zich hotels waar je tegen een schappelijke prijs kunt overnachten.

Wacht niet te lang met inschrijven. We volgen de corona richtlijnen van het RIVM. We houden ons aan de maximale groepsgrootte van 30 deelnemers.

Voor meer informatie en/of inschrijven, klik op onderstaande button.

Meer informatie

 

Corona

Tijdens de praktijklessen nemen wij de RIVM richtlijnen in acht, zodat je op een veilige en verantwoorde wijze kunt deelnemen.

Algemene voorwaarden

Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij inschrijving gaat men akkoord met deze voorwaarden. De algemene voorwaarden kun je hier lezen en downloaden.

Uitgelichte opleidingen

Orthopedische Revalidatie

Accreditatie: 72 pnt KNGF Algemeen Fysiotherapeut (KRF NL) / Vrij deel, 72 pnt Keurmerk Fysiotherapie
Startdatum: 10 sept '21 of 28 jan '22

De 4xT® Methode is de nieuwe fysiotherapie! Een nieuwe therapeutische aanpak met nieuwe 4D manuele technieken, myofasciale-, neurofasciale en viscerofasciale manipulaties met direct resultaat. Na elke cursusdag kun je direct aan de slag met de nieuwe technieken. Complete aanpak met uitgewerkte protocollen voor rug, nek, schouder, elleboog, bekken, heup, knie en enkel. Lees meer

Revalidatie na COVID-19 (online cursus)

Accreditatie registers: 4 pnt KNGF Algemeen Fysiotherapeut (KRF NL)/Vrij deel KRF NL, 4 pnt Keurmerk Fysiotherapie
Online cursus

De online cursus Revalidatie na COVID-19 behandelt de praktische vertaalslag voor Therapie & Training na COVID-19. Training na COVID-19 is duidelijk anders dan bij COPD. Training is belangrijk, maar kan bij onjuiste dosering negatief werken op het herstelproces. Hoe vertaal je de KNGF-richtlijnen naar een behandelplan en verantwoorde training in de praktijk? Lees meer

Coach Orthomoleculaire Voeding

Accreditatie registers: 4 pnt KNGF Algemeen Fysiotherapeut (KRF NL)/Vrij deel KRF NL, 4 pnt Keurmerk Fysiotherapie
Online cursus

Wil je een wetenschappelijk onderbouwd advies kunnen geven met gezonde voeding & suppletie bij revalidatie, leefstijlinterventie, afvallen of prestatieverbetering? Dan is dit de opleiding voor jou! Dit is dé wetenschappelijk onderbouwde opleiding over orthomoleculaire voeding voor fysiotherapie & (Personal) Trainers. Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

JOIN THE HEALTH PROFESSIONALS!

Nieuwsbrief ontvangen? Registreer je gratis op ons online platform FP Academy. Ontvang korting op diverse producten en cursussen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Over ons

Fysio Physics Opleidingen is al meer dan 25 jaar specialist in opleidingen binnen de fysiotherapie, personal training, sport en gezondheidszorg.

Zo hebben wij een uitgebreid aanbod aan vernieuwde opleidingen, die praktijkgericht en gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof. Tevens hebben diverse opleidingen een KNGF accreditatie en accreditatie Keurmerk Fysiotherapie. Ook zijn er opleidingen door Chronisch ZorgNet beoordeeld met relevant.

Studieadvies op maat

Onze studieadviseurs staan van maandag tot vrijdag klaar om persoonlijk studieadvies te geven. Dagelijks zijn wij van 09.00 tot 16.00 uur te bereiken op telefoonnummer 088 - 32 32 500 of via e-mail opleidingen@fysiophysics.nl.

KTNO keurmerk module
fitned.nl_
easytape
crkbo
claudicationet
orthodirect
msys
libosan
KNGF
Keurmerk Fysiotherapie

Ervaringen cursisten

Ons teamWij bieden een uitgebreid aanbod aan geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen, welke gebaseerd zijn op de meest actuele evidence-based leerstof.

Al onze opleidingen worden gegeven door een team van deskundige docenten, welke allen niet alleen een ruime praktijkervaring hebben, maar ook constant worden bijgeschoold n.a.v. de nieuwste inzichten en methodes.

 

 

Vragen? Ons team staat klaar!

    X