Contact en ondersteuning

Fysiotherapie

Adres 
Fysio Physics Fysiotherapie BV
Linnaeusweg 31                                           
3401 MS IJsselstein
Telefoonnummer: 088-3232500
E-mail: fysiotherapie@fysiophysics.nl

Een vraag aan Fysio Physics? Neem dan eerst onze lijst met veelgestelde vragen door. Staat de vraag niet in de lijst, neem dan contact met ons op. Neem voor het snelste antwoord telefonisch contact op via telefoonnummer 088-3232500. Wij zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:30 uur, zaterdag van 08:30 tot 14:00 uur of stel de vraag via onderstaand contactformulier

Opleidingen

Adres 
Fysio Physics Opleidingen BV
Linnaeusweg 31
3401 MS IJsselstein
Telefoonnummer: 088-3232555
E-mail: opleidingen@fysiophysics.nl

Een vraag aan Fysio Physics? Neem dan eerst onze lijst met veelgestelde vragen door. Staat de vraag niet in de lijst, neem dan contact met ons op. Neem voor het snelste antwoord telefonisch contact op via telefoonnummer 088-3232555. Wij zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur of stel de vraag via onderstaand contactformulier.

Stel je vraag

 
 
 

Veelgestelde vragen

Wat als de telefooncentrale niet opneemt?
Als de telefooncentrale niet opneemt omdat het bijvoorbeeld druk is of omdat wij niet zijn geopend, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier of de e-mail. Wij proberen uw e-mail dan zo snel mogelijk te beantwoorden! Daarnaast is het ook mogelijk om onze voicemail in te spreken, laat dan uw telefoonnummer achter om teruggebeld te worden.
Afspraak fysiotherapie annuleren, hoe doe ik dit?
Bel of mail uw afspraak tenminste 24 uur van tevoren af. Dan wordt uw afspraak niet in rekening gebracht.
Is termijnbetaling voor een opleiding mogelijk?
Termijnbetaling is uitsluitend mogelijk voor die opleidingen waarbij dit in de opleidingsinformatie bij cursusgeld vermeld staat. Hiervan kan niet afgeweken worden.
Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?
Het studiemateriaal wordt de 1e cursusdag uitgereikt. Bij een thuisstudie opleiding wordt het studiemateriaal per post/mail toegezonden
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Met inachtneming van artikel 8 van onze Algemene Voorwaarden kun je, indien gewenst, jouw inschrijving annuleren. Een inschrijving dien je altijd schriftelijk of per mail te annuleren. Stuur een e-mail naar opleidingen@fysiophysics.nl.
Kan ik uitstel van mijn examen aanvragen?
Uitstel aanvragen voor het examen is mogelijk mits aan de voorwaarden in het examenreglement voldaan zijn. Neem contact op met de Manager Opleidingen.
Ik heb een vraag over de inhoud van de cursus.
Vragen over de inhoud van de cursus kun je het beste aan de Manager Opleidingen stellen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.
Wanneer word ik toegelaten tot een opleiding?
Je wordt toegelaten tot een opleiding indien je in het bezit bent van de gesteld vooropleiding en indien er nog plek is bij de betreffende opleiding.
Kan ik een gemiste cursusdag inhalen?
Neem hierover contact op met de Manager Opleidingen.
Kan ik mij onder voorbehoud inschrijven voor een opleiding/cursusdag?
Fysio Physics hanteert geen reserveringsmogelijkheiden voor zijn opleidingen. Daarom is het niet mogelijk om je onder voorbehoud in te schrijven voor een opleiding/cursusdag.
Kan ik een opleiding of deel van een opleiding doorschuiven?
Fysio Physisc biedt jou de mogelijkheid een opleiding of deel van een opleiding door te schuiven. De kosten voor deze wijziging bedragen € 25,-. Je dient een wijziging binnen een opleiding per e-mail door te geven aan de Manager Opleidingen. Houd er rekening mee dat sommige opleidingen 1 of 2 x per jaar plaatsvinden.
Wanneer is de vakantieperiode gepland?
Fysio Physics houdt bij het inplannen van opleidingen en cursusdagen rekening met de vakantieperiodes Midden-Nederland.
Ik ben mijn diploma/certificaat kwijt.
Een duplicaat diploma/certificaat kan aangevraagd worden, mits het diploma/certificaat niet ouder is dan 5 jaar. Voor afgifte van een duplicaat diploma/certificaat brengen wij €50,- kosten in rekening. Deze kosten dienen vooraf voldaan te worden. Stuur een e-mail naar opleidingen@fysiophysics.nl en vermeld hierin tevens je huidige adres.
Deel deze pagina

Fysiotherapie

Linnaeusweg 31
3401 MS IJsselstein
T: 088-3232500
E: fysiotherapie@fysiophysics.nl


Login medewerkers

 

Opleidingen

Linnaeusweg 31
3401 MS IJsselstein
T: 088-3232555
E: opleidingen@fysiophysics.nl

Healthclub

Linnaeusweg 31
3401 MS IJsselstein
T: 088-3232500
E: receptie@fysiophysics.nl