De HealthClub voor jong & oud!

Fitness, personal training & groepslessen

Anders dan bij andere fitnesscentra, is er bij Fysio Physics nog altijd op vaste tijden professionele begeleiding aanwezig in de fitnesszaal. U kunt er dus voor kiezen om juist op die momenten te komen trainen wanneer u ondersteuning wenst bij uw training of wanneer u uw trainingsschema wilt aanpassen. Ons enthousiaste fitnessteam bestaat uit Nick Marinus, Sander Hoeksma & Suzanne Adipi-Jansen.

Abonnementen

Wij hebben diverse abonnementsvormen. Bent u 55 plusser, student of U-pashouder dan ontvangt u korting op uw abonnement. Wilt u weten welke abonnementsvorm het beste bij u past? Kom dan langs op onze HealthClub. U kunt dan ook gebruikmaken van een gratis proefles.

Bedrijfsfitness

Wist u dat u ook via Fysio Physics goedkoper kunt sporten met bedrijfsfitness? Wij zijn aangesloten bij Nationaal Bedrijfsfitness Plan, HollandFit en Intenz/Nationaal gezondheidsplan. Infomeer bij uw werkgever of uw bedrijf aangesloten is bij één van deze aanbieders en meldt u aan via hun website.

  • Maandag08:00-21:30
  • Dinsdag 08:00-21:30
  • Woensdag08:00-21:30
  • Donderdag08:00-21:30
  • Vrijdag08:00-19:00
  • Zaterdag08:30-14:00
  • ZondagGesloten

Locatie

Adres: Linnaeusweg 31, 3401 MS IJsselstein

Telefoonnummer: 088 – 3232500

E-mailadres: receptie@fysiophysics.nl

Healthclub Export 0008 F

F.I.T : Fast Intens Training

F.I.T. is een 30 minuten intensieve full body workout.

We maken gebruik van diverse losse materialen zoals, kettlebell, slamm ball, sandbag, battlerope, waterbag en halterschijven.

Durf jij de uitdaging aan?

Healthclub Export 0000 StepShape

Step&Shape

De Step&Shape les is een combinatie van steps en BBB (spierversterkende oefeningen voor buik,  billen en benen). Voor iedereen geschikt ook als nog nooit hebt gestept.

Healthclub Export 0005 Medisch Fitness

Medisch Fitness

Medisch Fitness is een circuit intervaltraining die bestaat uit een combinatie van oefeningen met eigen lichaamskracht en met fitnessapparatuur. De les wordt onder begeleiding van gediplomeerde trainers gegeven.  Deze les is geschikt voor iedereen met of zonder fysieke klachten.

Healthclub Export 0011 Bootcamp Kind

Kidz Bootcamp

KidzBootcamp is voor kids van 9 tot 12 jaar jaar. Samen met andere kids op een leuke manier in spelvorm werken aan lichaamshouding, conditie en kracht. Plezier staat centraal tijdens deze les! De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven.

Healthclub Export 0001 Spinning

Spinning

Spinning is de caloriekiller onder de groepslessen. Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend of gevorderd sporter bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau en is een ware aanrader voor iedereen die zijn/haar conditie en uithoudingsvermogen wilt verbeteren.

Healthclub Export ZwangerFit

Zwanger&Fit

Zwanger&Fit is een leuke, sportieve en eigentijdse manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap, je voor te bereiden op de bevalling en snel weer in shape te komen na de bevalling!

Healthclub Export 0006 FunFit

Fun&Fit

Dit is een groepstraining die gebruikt maakt van fitnessapparatuur. De les staat in teken van gezelligheid en  sportief bezig zijn.

Healthclub Export 0012 BodyPump

Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Healthclub Export 0004 Perfect Pilates

Perfect Pilates®

Pilates is een coretraining die bestaat uit grondoefeningen gericht op spierbeheersing, stabiliteit en lenigheid. Het is de perfecte weg naar een mooi en gezond lichaam.

Healthclub Export 0009 Buikspierkwartier

Buikspierkwartier

Deze les is kort en krachtig, duurt 15 minuten, voor extra CoreTraining (rug, schouders, borst & buik) naast je eigen trainingsschema. Ideaal om deze naast je trainingsschema te doen.

Healthclub Export 0007 Fitmix 50

Fitmix 50+

Deze les is speciaal voor de vijftigplusser. Een combinatie van cardio en spierversterkende oefeningen. En gezellig omdat je het samen met een groep doet.

Healthclub Export 0010 Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is in de buitenlucht in groepsverband sporten. De bootcamp training bestaat o.a. uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen in de natuur. Bij slecht weer vindt de les binnen plaats.

Healthclub Export 0002 RugFit

Rugfit

De RugFit les is een revolutionaire training voor een sterkere rug. De oefeningen zijn effectief bij rugklachten, hernia, nekklachten, RSI en voor preventie.  Deze les is dus voor iedereen geschikt met of zonder beperkingen.

Healthclub Export 0003 Personal Training

Personal Training

✓ Wilt u een bepaalt trainingsdoel behalen?
✓ Heeft u hulp nodig bij het in vorm komen?
✓ Heeft u moeite om geconcentreerd te blijven tijdens het trainen?
✓ Heeft u lichamelijke klachten waarmee tijdens een training rekening moet worden gehouden?

Schakel dan één van onze personal trainers in. Een personal training duurt 30 minuten. Informeer bij de receptie wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Healthclub Export 0013 BBB

BBB

De aerobicles om op conditie en in shape te komen en te blijven waarbij de nadruk ligt op oefeningen voor de buik, billen en benen. De les start met een intensieve conditietraining gevolgd door spierversterkende oefeningen.

X