fbpx

De HealthClub voor jong & oud!

Fantastisch nieuws!
Vanaf 1 juli gaan we weer open voor al onze leden. Ons team staat te popelen om u weer te mogen ontvangen, want we hebben u gemist! Het is erg stil geweest zonder onze leden in het pand.

Uiteraard mag nog steeds niet alles, maar dat wat mag, daar zijn we blij mee. We hebben inmiddels aanpassingen gedaan, zodat de fitnesszalen in onze HealthClub voldoen aan de voorwaarden van het RIVM. Zo hebben we looproutes aangebracht, een aantal apparaten verder uit elkaar gezet en zullen we ieder uur de zalen na het sporten schoonmaken en luchten. Goede ventilatie vermindert verspreiding van virussen. Ons pand heeft een goed ventilatiesysteem en het systeem zal continu aan staan voor verse luchttoevoer. Uiteraard wordt er ook van u verwacht dat u zelf ook de 1,5 meter afstand bewaakt. We kunnen dit alleen samen doen.

Zoals voorgeschreven voor de fitnessbranche, gaan ook wij met tijdsloten werken. Dit geldt voor zowel groepstrainingen als de vrije fitness. Voor de vrije fitness zijn tijdsloten van een uur gemaakt. Per tijdsblok is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het boeken van een tijdslot is daarom verplicht om toegang te krijgen tot de groepstrainingen en vrije fitness en u kunt alleen sporten binnen het tijdslot dat u geboekt heeft. Bekijk hier het rooster.

De groepstrainingen zullen we voorlopig zo veel mogelijk buiten blijven doen, op het terrein naast ons pand. Bij slecht weer zullen we, indien mogelijk, uitwijken naar binnen.

Wij zijn er klaar voor om u weer te ontvangen. Als iedereen zich aan de spelregels houdt, gaat het helemaal goed komen. Fijn dat we samen weer kunnen werken aan onze algehele gezondheid en fitheid!

Team Fysio Physics.

>>Voorkom dat je mailtjes van ons mist. Voeg het mailadres info@fysiophysics.nl toe aan je lijst met contactpersonen.

Fitness, personal training & groepslessen

Anders dan bij andere fitnesscentra, is er bij Fysio Physics nog altijd op vaste tijden professionele begeleiding aanwezig in de fitnesszaal. U kunt er dus voor kiezen om juist op die momenten te komen trainen wanneer u ondersteuning wenst bij uw training of wanneer u uw trainingsschema wilt aanpassen.

Abonnementen

Wij hebben diverse abonnementsvormen. Bent u 55 plusser, student of U-pashouder dan ontvangt u korting op uw abonnement. Een overzicht van onze abonnementen vindt u op onze pagina Tarieven. Wilt u een persoonlijk advies over welke abonnementsvorm het beste bij u past? Kom dan langs op onze HealthClub. U kunt dan ook gebruikmaken van een gratis proefles.

Bedrijfsfitness

Wist u dat u ook via Fysio Physics goedkoper kunt sporten met bedrijfsfitness? Wij zijn aangesloten bij Nationaal Bedrijfsfitness Plan, HollandFit en Intenz/Nationaal gezondheidsplan. Infomeer bij uw werkgever of uw bedrijf aangesloten is bij één van deze aanbieders en meldt u aan via hun website.

  • Maandag08:00-21:30
  • Dinsdag 08:00-21:30
  • Woensdag08:00-21:30
  • Donderdag08:00-21:30
  • Vrijdag08:00-19:00
  • Zaterdag08:30-14:00
  • ZondagGesloten

Adres: Linnaeusweg 31, 3401 MS IJsselstein

Telefoonnummer: 088 – 3232500

E-mailadres: receptie@fysiophysics.nl

HealthClub Export 0008 F

F.I.T : Fast Intens Training

F.I.T. is een 30 minuten intensieve full body workout.

We maken gebruik van diverse losse materialen zoals, kettlebell, slamm ball, sandbag, battlerope, waterbag en halterschijven.

Durf jij de uitdaging aan?

HealthClub shutterstock 470082473 klein1 1

ArtroFitness

De les met de beste oefeningen bij en ter voorkoming van heup- en knieklachten. Deze training van 30 minuten draagt bij aan gezondere gewrichten, minder pijn en een betere belastbaarheid. Geschikt voor jong en oud.

HealthClub Export 0005 Medisch Fitness

Medisch Fitness

Medisch Fitness is een circuit intervaltraining die bestaat uit een combinatie van oefeningen met eigen lichaamskracht en met fitnessapparatuur. De les wordt onder begeleiding van gediplomeerde trainers gegeven.  Deze les is geschikt voor iedereen met of zonder fysieke klachten.

HealthClub Export 0011 Bootcamp Kind

Kidz Bootcamp

KidzBootcamp is voor kids van 9 tot 12 jaar jaar. Samen met andere kids op een leuke manier in spelvorm werken aan lichaamshouding, conditie en kracht. Plezier staat centraal tijdens deze les! De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven.

HealthClub Export 0001 Spinning

Spinning

Spinning is de caloriekiller onder de groepslessen. Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend of gevorderd sporter bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau en is een ware aanrader voor iedereen die zijn/haar conditie en uithoudingsvermogen wilt verbeteren.

HealthClub Export ZwangerFit

Zwanger&Fit

Zwanger&Fit is een leuke, sportieve en eigentijdse manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap, je voor te bereiden op de bevalling en snel weer in shape te komen na de bevalling!

HealthClub Export 0006 FunFit

Fun&Fit

Dit is een groepstraining die gebruikt maakt van fitnessapparatuur. De les staat in teken van gezelligheid en  sportief bezig zijn.

HealthClub Export 0012 BodyPump

Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

HealthClub Export 0004 Perfect Pilates

Perfect Pilates®

Pilates is een coretraining die bestaat uit grondoefeningen gericht op spierbeheersing, stabiliteit en lenigheid. Het is de perfecte weg naar een mooi en gezond lichaam.

HealthClub Export 0009 Buikspierkwartier

Buikspierkwartier

Deze les is kort en krachtig, duurt 15 minuten, voor extra CoreTraining (rug, schouders, borst & buik) naast je eigen trainingsschema. Ideaal om deze naast je trainingsschema te doen.

HealthClub Export 0007 Fitmix 50

Fitmix 50+

Deze les is speciaal voor de vijftigplusser. Een combinatie van cardio en spierversterkende oefeningen. En gezellig omdat je het samen met een groep doet.

HealthClub Export 0010 Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is in de buitenlucht in groepsverband sporten. De bootcamp training bestaat o.a. uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen in de natuur. Bij slecht weer vindt de les binnen plaats.

HealthClub Export 0002 RugFit

Rugfit

De RugFit les is een revolutionaire training voor een sterkere rug. De oefeningen zijn effectief bij rugklachten, hernia, nekklachten, RSI en voor preventie.  Deze les is dus voor iedereen geschikt met of zonder beperkingen.

HealthClub shutterstock 721928668 klein1 1

Boks Circuit

Een intensieve les die bokstechnieken afwisselt met oefeningen voor kracht, core en conditie. Het is goed voor het hele lichaam en is geschikt voor alle leeftijden. Kom zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel. Deze groepsles heeft een maximaal aantal deelnemers. Je dient je vooraf in te schijven bij de receptie of per mail receptie@fysiophysics.nl.

HealthClub Export 0013 BBB

BBB

De aerobicles om op conditie en in shape te komen en te blijven waarbij de nadruk ligt op oefeningen voor de buik, billen en benen. De les start met een intensieve conditietraining gevolgd door spierversterkende oefeningen.

HealthClub Export 0003 Personal Training

Personal Training

✓ Wilt u een bepaalt trainingsdoel behalen?
✓ Heeft u hulp nodig bij het in vorm komen?
✓ Heeft u moeite om geconcentreerd te blijven tijdens het trainen?
✓ Heeft u lichamelijke klachten waarmee tijdens een training rekening moet worden gehouden?

Schakel dan één van onze personal trainers in. Een personal training duurt 30 minuten. Informeer bij de receptie wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

X