Vernieuwde HealthClub! Kom je ook sporten?

HealthClub voorkant HC IJsselstein

Update coronamaatregelen

Open tot 17.00 uur en extra groepslessen in de ochtend en de middag!

-27 november 2021

Vanuit de overheid is bekend gemaakt van alle sportscholen vanaf 28 november tot tenminste 19 december om 17:00 uur moeten sluiten. naast deze maatregel dient de 1,5 meter regel weer in acht genomen te worden, maar ook is het dragen van een mondkapje bij binnenkomst in en vertrek uit onze HealthClub verplicht. Wanneer u in de fitness traint of deelneemt aan een groepsles hoeft u op dat moment geen mondkapje te dragen.

De komende 3 weken staan de volgende extra groepslessen op het rooster:

Maandag (vanaf 6 december)
16:00 uur Step Interval

Donderdag (vanaf 2 december)
09:00 Bodypump
10:00 Perfect Pilates
16:00 Step Interval

Zaterdag (4 & 18 december)
09:00 Bodypump
10:00 uur Step Interval

Voor al onze groepslessen hebben we het aantal deelnemers beperkt. Leden kunnen voor deze lessen reserveren via ons online reserveringssysteem.

Om in onze HealthClub te komen trainen is het voor iedereen van 18 jaar en ouder verplicht om een corona toegangsbewijs te kunnen laten zien.

Een geldig corona toegangsbewijs voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

 • Een vaccinatiebewijs (met een volledige vaccinatie van minstens 2 weken).
 • Een negatieve PCR-test van minder dan 24 uur oud.
 • Een herstelbewijs van een positieve PCR-test van minstens 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.

Samen kunnen we zorgen voor een veilige sportomgeving.

 • Onze trainers zullen extra schoonmaken en zorgen dat er voor u voldoende desinfect en schoonmaakdoekjes in de zaal aanwezig is, zodat u voor en na gebruik uw materialen en/of fitnessapparatuur kunt schoonmaken.
 • Spuit niet rechtstreeks op onze fitnessapparaten, hiervan gaan de apparaten stuk. Spuit desinfect op een papieren doekje en maak dan schoon.
 • Maak tijdens de training gebruik van een handdoek.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht. Deze mag af zodra start met uw training.
 • Houd 1,5 meter afstand en was uw handen voor uw training.
 • Heeft u of iemand uit uw omgeving last van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), blijf dan thuis en laat u testen.

 

Fitness, personal training & groepslessen

Anders dan bij andere fitnesscentra, is er bij Fysio Physics nog altijd op vaste tijden professionele begeleiding aanwezig in de fitnesszaal. Je kunt er dus voor kiezen om juist op die momenten te komen trainen wanneer je ondersteuning wenst bij jouw training of wanneer je jouw trainingsschema wilt aanpassen.

Abonnementen

Wij hebben diverse abonnementsvormen. Voor 65 plussers, studenten of U-pashouders hebben wij een goedkoper abonnement. Wil je een persoonlijk advies over welke abonnementsvorm het beste bij je past? Kom dan langs op onze HealthClub. Je kunt dan ook gebruikmaken van een gratis proefles.

Bedrijfsfitness

Wist je dat je ook via Fysio Physics goedkoper kunt sporten met bedrijfsfitness? Wij zijn aangesloten bij Nationaal Bedrijfsfitness Plan, HollandFit, Intenz/Nationaal gezondheidsplan en Railsport. Infomeer bij je werkgever of jouw bedrijf aangesloten is bij één van deze aanbieders en meld je aan via hun website. Let wel: je krijgt geen korting bedrijfsfitness op abonnementen waarop reeds een korting is toegepast (daluren, 65+).

Openingstijden

 • Maandag08:00-21:30
 • Dinsdag 08:00-21:30
 • Woensdag08:00-21:30
 • Donderdag08:00-21:30
 • Vrijdag08:00-18:00
 • Zaterdag09:00-14:00
 • ZondagGesloten

Contactgegevens

Linnaeusweg 31, 3401 MS IJsselstein

Telefoonnummer: 088 – 32 32 500

E-mail: info@fysiophysics.nl

HealthClub shutterstock 1933231118

30 min Full Body Workout

Train in 30 minuten je volledige lichaam. Cardio en krachtoefeningen in een intervalcircuit.

We maken gebruik van diverse losse materialen zoals, kettlebell, slamm ball, sandbag, battlerope, waterbag en halterschijven.

 

HealthClub shutterstock 470082473 klein1 1

ArtroFitness

De les met de beste oefeningen bij en ter voorkoming van heup- en knieklachten. Deze training van 30 minuten draagt bij aan gezondere gewrichten, minder pijn en een betere belastbaarheid. Geschikt voor jong en oud.

HealthClub Export 0013 BBB

BBB

De aerobicles om op conditie en in shape te komen en te blijven waarbij de nadruk ligt op oefeningen voor de buik, billen en benen. De les start met een intensieve conditietraining gevolgd door spierversterkende oefeningen.

HealthClub BoksFit

BoksFit

Een uitdagende training van 60 min geïnspireerd op boksen. Na de warming-up volgt een intensieve training waarbij je hartslag hoog blijft. Met BoksFit verbeter je je conditie, snelheid en coördinatie. We maken tijdens de les o.a. gebruik van kickbags en trainingspads.

HealthClub Export 0012 BodyPump

Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Elke 3 maanden nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

HealthClub Export 0007 Fitmix 50

Fitmix 60+

Deze les is speciaal voor de vijftigplusser. Een combinatie van cardio en spierversterkende oefeningen. En gezellig omdat je het samen met een groep doet.

HealthClub Export 0006 FunFit

Fun&Fit

Dit is een groepstraining die gebruikt maakt van fitnessapparatuur. De les staat in teken van gezelligheid en  sportief bezig zijn.

HealthClub Export 0002 RugFit

Rugfit

De RugFit les is een revolutionaire training voor een sterkere rug. De oefeningen zijn effectief bij rugklachten, hernia, nekklachten, RSI en voor preventie.  Deze les is dus voor iedereen geschikt met of zonder beperkingen.

HealthClub Export 0005 Medisch Fitness

Medisch Fitness

Medisch Fitness is een circuit intervaltraining die bestaat uit een combinatie van oefeningen met eigen lichaamskracht en met fitnessapparatuur. De les wordt onder begeleiding van gediplomeerde trainers gegeven.  Deze les is geschikt voor iedereen met of zonder fysieke klachten.

HealthClub Export 0004 Perfect Pilates

Perfect Pilates®

Pilates is een coretraining die bestaat uit grondoefeningen gericht op spierbeheersing, stabiliteit en lenigheid. Het is de perfecte weg naar een mooi en gezond lichaam.

HealthClub PT

Personal Training

Wilt u een bepaalt trainingsdoel behalen? Heb je hulp nodig bij het in vorm komen? Heb je lichamelijke klachten waarmee tijdens een training rekening moet worden gehouden?
Schakel dan één van onze personal trainers in. Informeer bij de receptie wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

HealthClub WinterFit

WinterFit

Wil je fit blijven tijdens de wintermaanden? Wil je je voorbereiden op de winstersport? Doe dan mee met WinterFit. Tijdens deze leuke en intensieve 45 minuten durende circuittraining staan uithoudingsvermogen, lenigheid en kracht centraal. Directe resultaten zijn; een verbeterde conditie, vergrote stabiliteit en ‘shaping’ van je lichaam (denk aan je benen en billen).

HealthClub 15 min abs workout

15 min Abs Workout

Een training van 15 minuten waarbij je verschillende buikspieroefeningen doet.

X