We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.
Of lees verder op onze site
U treft hier gerichte info over de diverse therapievormen, maar ook over verschillende type klachten. Ook treft u bij de specifieke klachten patiëntenvideo’s. Deze geven een kleine impressie van onze behandelingen, de resultaten en de reacties van patiënten. Wij hopen u snel te mogen begroeten op een van onze praktijken.

Wie zijn wij?

Fysio Physics Fysiotherapie is een landelijke organisatie voor fysiotherapie & revalidatie met meer dan 60 praktijken door heel Nederland. Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie is onderdeel van de Fysio Physics Group die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness in Nederland. Daarnaast geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandeltechnieken. U bent bij ons verzekerd van de best mogelijke behandeling.

Wat maakt Fysio Physics Fysiotherapie uniek?

U zult merken dat wij meer dan een ‘gewone fysio-praktijk’ zijn. Anders dan andere praktijken:

 • hebben wij een bewezen beter en sneller resultaat dan welke andere praktijk dan ook.
 • werken wij met een unieke eigen onderzoek- en behandelmethode.
 • krijgen al onze therapeuten een scholing van een jaar in onze eigen methode.
 • zijn alle therapeuten geschoold in manuele therapie, bekkenfysio en medisch fitness.
 • geven wij jaarlijks scholing aan meer dan 1000 therapeuten en artsen.
 • bezoeken wetenschappers en zelfs hoogleraren uit binnen- en buitenland onze organisatie vanwege de unieke resultaten.
 • bezoeken patiënten uit het hele land, maar ook uit het buitenland, onze praktijken.
 • zijn mensen bereid om vele uren te reizen voor een behandeling bij onze praktijken.
 • beschikken wij over een eigen medisch technologisch team en zelf ontwikkelde apparatuur voor onderzoek en behandeling.

De Fysio Physics 4xT Methode® maakt het verschil!

4xT staat voor Testen, Triggeren, Tapen en Trainen. Wij boeken met deze behandelmethode vaak effect waar andere therapieën en medische behandelingen niet verder komen.

Zoals u op onze patiëntenfilmpjes kunt zien, reizen patiënten niet alleen uit het eigen land, maar zelfs uit België, Spanje, Frankrijk, Engeland en Scandinavië naar Nederland voor behandeling bij Fysio Physics. Wij maken gebruik van nieuwe therapeutische behandelmethoden met een bewezen beter en sneller resultaat! Binnen enkele behandelingen zijn de meeste van onze patiënten van de pijn af en dat is uniek! Let wel: voor hardnekkige of chronische klachten zijn meer behandelingen nodig, maar iedereen merkt resultaat. Dat betekent voor u niet alleen dat u sneller van de pijn af bent, maar ook minder behandelingen en geen onnodige kosten!

Wilt u weten of er in uw geval nog vooruitgang te boeken is? Of wilt u gewoon een advies over uw specifieke situatie of klacht? Dan kunt u ook voor een eenmalig consult terecht bij onze fysiotherapeuten.

Alle onze fysiotherapeuten hebben naast hun opleiding fysiotherapie een specialisatie-opleiding 4xT Methode® van een jaar gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold in deze methode. Zij staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekent dat onze fysiotherapeuten voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.

Fysio Physics bij het RTL 4 programma: "Wist je dat"

De missie van Fysio Physics is het verbeteren van de kwaliteit van de fysiotherapie, sport & fitness door middel van de 5 ELITE-elementen

E
Educatie
door scholing van trainers en therapeuten.
L
Leiderschap
door de lat hoog te leggen en te streven naar het beste.
I
Innovatie
door continu vernieuwing binnen het vakgebied.
T
Trends
door introductie van de nieuwste trends.
E
Experience
omdat je Fysio Physics moet ervaren!

U kunt voor alle fysieke klachten bij ons terecht

Onze fysiotherapeuten worden continu geschoold, werken resultaatgericht, werken samen met medisch specialisten en behandelen u volgens de succesvolle 4xT Methode® van Fysio Physics. Onze missie is om u in zo weinig mogelijk behandelingen klachtenvrij te krijgen. Maak vandaag nog een afspraak voor een behandeling. Ons multidisciplinaire team staat voor u klaar!

Bekijk hieronder de uitgebreide informatie over uw klacht. Ook klachten die hier niet beschreven worden kunnen door onze fysiotherapeuten behandeld worden. Denk hierbij aan chronische aandoeningen zoals longklachten (COPD), hartrevalidatie, diabetes, Parkinson, reuma, Multiple Sclerose (MS), osteoporose, chronische vermoeidheid (CSV), depressiviteit enz

Rugklachten
Nekklachten
Schouderklachten
Knieklachten
Enkelklachten
Elleboogklachten
Pols- Handklachten
Bekkenklachten
Herstellen van Kanker
Scoliose
Hartklachten
Heupklachten

Staat uw klacht er niet bij? Neemt u dan toch gerust contact met ons op, want voor elke klacht zoeken wij naar een passende oplossing.

Benieuwd naar de resultaten die wij boeken?

Bekijk hier onze patiëntenvideo's

We zitten door het hele land! Zoek de dichtstbijzijnde praktijk.

   Afsprakenbureau fysiotherapie

   Bel voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie naar telefoon nummer: 088-3232500

   Kosten

   Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Wij declareren bijna altijd rechtstreeks bij uw verzekeraar.

   Beoordeling van onze patiënten