Veel gestelde vragen opleidingen

Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Stel dan uw vraag via het contactformulier.

Termijnbetaling is uitsluitend mogelijk voor die opleidingen waarbij dit in de opleidingsinformatie bij cursusgeld vermeld staat. Hiervan kan niet afgeweken worden.

Het studiemateriaal wordt de 1e cursusdag uitgereikt. Bij een thuisstudie opleiding wordt het studiemateriaal per post/mail toegezonden.

Met inachtneming van artikel 8 van onze Algemene Voorwaarden kun je, indien gewenst, jouw inschrijving annuleren. Een inschrijving dien je altijd schriftelijk of per mail te annuleren. Stuur een e-mail naar opleidingen@fysiophysics.nl.

Uitstel aanvragen voor het examen is mogelijk mits aan de voorwaarden in het examenreglement voldaan zijn. Neem contact op met de Manager Opleidingen via opleidingen@fysiophysics.nl.

Vragen over de inhoud van de cursus kun je het beste aan de Manager Opleidingen stellen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Je wordt toegelaten tot een opleiding indien je in het bezit bent van de gesteld vooropleiding en indien er nog plek is bij de betreffende opleiding.

Neem hierover contact op met de Manager Opleidingen via opleidingen@fysiophysics.nl.

Fysio Physics hanteert geen reserveringsmogelijkheden voor zijn opleidingen. Daarom is het niet mogelijk om je onder voorbehoud in te schrijven voor een opleiding/cursusdag.

Fysio Physics biedt jou de mogelijkheid een opleiding of deel van een opleiding door te schuiven met inachtneming van de voorwaarden inzake betaling van het cursusgeld. De kosten voor deze wijziging bedragen € 25,-. Je dient een wijziging binnen een opleiding per e-mail door te geven aan de Manager Opleidingen. Houd er rekening mee dat sommige opleidingen 1 of 2 x per jaar plaatsvinden.

Fysio Physics houdt bij het inplannen van opleidingen en cursusdagen rekening met de vakantieperiodes Midden-Nederland.

Een duplicaat diploma/certificaat, mits niet langer dan 5 jaar geleden afgegeven,  kan aangevraagd worden via e-mail opleidingen@fysiophysics.nl. Voor afgifte van een duplicaat diploma/certificaat brengen wij € 25,- kosten in rekening. Indien de datum afgifte diploma/certificaat langer dan 5 jaar geleden is, kan een verklaring van deelname afgegeven worden. Hiervoor brengen wij €25,- administratiekosten in rekening.