Update def1

Update

Op 23 maart jl. zijn er verscherpte maatregelen doorgevoerd vanuit de overheid omtrent het Coronavirus. Ook voor onze beroepsgroep ‘fysiotherapie’ heeft dit directe gevolgen. Dit betekent dat de behandelingen van alle patiënten in principe digitaal plaatsvinden. Had u in de afgelopen weken of in de komende weken een fysiotherapie behandeling staan op één van onze praktijken, dan neemt uw fysiotherapeut telefonisch contact met u op.

Heeft u op dit moment klachten en wilt u een fysiotherapeut spreken? Dan kunt u contact opnemen met ons afsprakenbureau. Zij brengen u in contact met een fysiotherapeut. In hoge uitzonderlijke gevallen is een face-to-face-behandeling noodzakelijk. De fysiotherapeut werkt met een triageschema om te inventariseren of dat bij u geïndiceerd is. Bij alle ‘face-to-face-behandelingen’ maken onze fysiotherapeuten gebruik van persoonlijke beschermingsmaterialen, zoals door het RIVM is voorgeschreven. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons afsprakenbureau.  

X